Tuesday, June 2, 2009

Bisik Bisik


Bisik Bisik terletak di Parit Raja,Batu Pahat,Johor.Restoran ni kepunyaan YB Batu Pahat yang juga merupakan bapa kepada Kera iaitu bestfriend cousin saya,Ernay.Ecehh nak jugak masuk nama tuh.Heh.

Restoran ni best jugak.Makanan semua sedap.Rasanya ni restoran paling best kot kat sana.Jom kia cekidaut kami makan apa.Zass.


Spaghetti Bolognese



Hot Chocolate



Blueberry Cheese Cake


Nasi Goreng Biasa


Chocolate Cheese Tiramisu



Kalau pergi Batu Pahat nanti,nak pergi makan sini lagi lah.=)



Thanks for reading! Bai!

13 comments:

Anonymous said...

ermm..silap arr awin.kalo pegi Batu Pahat, suppose u makan nasi briyani gam..baru betul..hehehe

Ajwin Ajeera said...

hahaha.
tapi tak jumpa la pulak nasi briyani gam.
okay okay nnti pergi mkn tu pulak.
heh

Nur Farhana said...

Errmm.. Shhh.. Meh sini awin nk bisik bisik sket.. LAMANYAAA TAK HAPDET BLOG!!! Heehee.. Alamak.. Trkuat lak cakap.. Hahaha..


Sdapnya telor mata kucing kat nasi goreng tu.. Ahakz.. =p

shafri said...

huhuhu.. xajakkkk.. wek22..

Gurlz Yean'D said...

wow,,sedap nyer.. x ajak yean makan sekali ker???ekeke... bila plak akak nk buat sate neE??? huhu,,,ekeke

Ajwin Ajeera said...

To Nur Farhana,

haha
sory2..
busy gile.
byk keje..
mmg sedap woh..

Ajwin Ajeera said...

To shafri,

cam ne nk ajak..
jauh kot..
heh

Ajwin Ajeera said...

To Gurlz Yean'D,

akak buat sate????
tak pnh la pulak kn.
haha

Pert Doherty said...

Bisik2 kt pt raja.. haha.. aku kalu nk g kampus UTHM slalu lalu c2.. tapi xpernah pon singgah.. haha.. aku budak miskin, mkn kt situ mahal.. :(

teringin jugak.. tapi.. :(

~FYDA~ said...

Saya tau ini restoren..

Kat kampung saya auu..

Tp tak penah pegi lagi..

Mahal oo..

N saya tak mampu..

Hehehe

Anonymous said...

yeke plg best kt sne??
bkn nk kte apela kn,,,
tp memb ari2 ade g mkn kt sni,,
kononnye nk try la tmpt plg best kt prt rje,,
erm,,nk d jadikan crite,,
dr stat memb ni kt rstrn 2,ade je yg xknenye,,

1)garfu terjatuh dr meje,dgn mke yg selmbernye si pelayn amik n letak blk ats mje,,(ade ke ptt??)

2)memb ni mkn lamb chop,mak aii,,krs gler,,kuah xsdp,,fish n chip plak ntah rse ape,,tp xnk mmbzr pny psl,,abiskn jela,,yela,,mhl woo0,,(no komen,,myb bkn rzki die)

3)leh plak ade lalat sekor kt dlm apple juice die,,(myb xde rzki lg)

4)memb ni mtk sos n mayo,,tp dpt mayo je,,sbb die kte sos abis,,pdhl ley plak mse nk byr,,bederet sos dorg nmpk,,,(myb sos da expired,,hihi)

erm,,cm2 la ctenye,,,sy cme org yg mndgr luahan ati memb sy,,,sian die,,duit byk kuar,tp servis xbpe sgt,,,hope restrn ni xulg lg kslpn2 mcm ni,demi mnjge stndrd dorg,,,

aro said...

weh, gambar macam kidnap dari blog orang je? (orang lain, bukan saya.. hehehe). anwyayz...

hari tu pegi... makanan agak mahal la. dan makanan macam sama banyak je ngan kedai biasa (yg harga lagik murah)....

rasa bisik2 kena improve dari segi harga aaa.... kalau tak tobat tamau pi dah....

Makanan... nak kata sedap sangat.. takde la. biasa je...

tapi paling tak best.. sekali lagi.. mahai :( harap2 kasik improve no? :D

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini