Saturday, May 23, 2009

Chocolate Cookies

Kelmarin saya telah membuat cookies ini bersama saudara perempuan saya. Akibat kebosanan dan kelaparan pada tengah malam, jadi kami pun plan nak masak something.Lepas tuh,tengok bahan-bahan nak buat cookies ada. Tu yang terus masak tuh.Selalunya buat cookies corak lain and kecik sedikit saiznya. Tapi kali ini saja buat besar besar bagi puas makan.Cheh padahal saja nak try cam omputih masak tuh kan.Haha.Awin memang gedik.
Abang saya suka ah tuh.Beliau memang minat biskut biskut ini.


Wazien pun try.Posing makan biskut pun wajib buat muka hot okay.
Err.Jangan salah sangka.Ini abang saya,bukan saya.Beliau ini memang kelelek sedikit.Chehh padahal Wazien pun sama.Okay fine.Saya pun sama tapi kadang kadang jer.Lalala.

Nak bagi our Papa rasa kenikmatan biskut cokelat buatan air tangan anak perempuannya yang baik hat okay tak tak.


Wazien kau jangan nak bajet flash tuh tanda cahaya keimanan kau tinggi lah konon.




Dan yang terakhir,layanlah gambar geli abang saya ini. Tapi nasib baik cookies berjaya menyelamatkan keadaan.Kalau tidak,jangan harap gambar ini akan diupload.Haha.


17 comments:

joegrimjow said...

lohh
blog kamoo
aiyokk

da potong da
lalala~

Ajwin Ajeera said...

erm?
potong apa?

Sarah Aziz said...

Awin!!!..
Sedapnya awin wat cookies..
Yummy!!!
Nk cikit..:D

Ajwin Ajeera said...

hee
nk dtg umah..

bee said...

post sini...btul2 nk nie..bru ase terharu cookies dr kwn alam maya ni..kak awin lak tu..kakk mithali kn..

HaNa said...

hoh....
sungguh cedap nmpknye....
cik awin...
blh share resepi x?
hehehehe.....

Ajwin Ajeera said...

To bee,

haha
dh 2 org dh nk ni!
ecehhh
hehe

Ajwin Ajeera said...

To HaNa,

resepi?
betul jugak an
patutnye letak resepi sekali..
thanks bgtahu awin!
hee

keSENGALan teserlah.. said...

kak awin..!!
resepinye mane????????
isk2..
cme nk try..
hahaha...

PINATBATE said...

KEEP IT UP..

Ajwin Ajeera said...

To keSENGALan teserlah..,

haha
alamak siyes lupa nk bg resepi.
ok2..
nnti nx entry cnfirm bg,
=)

Ajwin Ajeera said...

To PINATBATE,

hee
thanks makpinat~

DeQ-Da said...

awin...nak resipi cookies nie...

nk gak try wt kan...

(^_^)

jgn lupe ek update resipi nyer.. :)

kerjasama anda amat di hargai..
hek e le...cam ayat akhir tok surat rasmi je... :)

Ajwin Ajeera said...

urmm
awin tak tau la bole bagi ke tak.
sebab mama awin jual cookies ni..
sorry sgt..

qasehlaura said...

nampak cam best jer...mesti best kan?

Ajwin Ajeera said...

best!
tapi muak ar makan byk2.
heh

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini